DISCLAIMER

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatie. De informatie wordt verstrekt door IFFS en terwijl we ernaar streven om de informatie up-to-date en correct te houden, maken we geen verklaringen of garanties van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten, of gerelateerde afbeeldingen op de website.

In geen geval zullen wij aansprakelijk zijn voor enig verlies of schade, indirecte schade of gevolgschade als gevolg van verlies van gegevens of winsten voortvloeiend uit of in verband met het gebruik van deze website.

Via deze website kunt u linken naar andere websites die niet onder de controle van IFFS. We hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. De opname van links impliceert niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling.

Er wordt alles aan gedaan om de website up and running te houden. Echter, IFFS neemt geen verantwoordelijkheid voor, en zal er niet aansprakelijk voor zijn als de website tijdelijk niet beschikbaar is vanwege technische problemen buiten onze controle.