INNOVATIEF MAATWERK

THERE’S A WAY TO DO IT BETTER. FIND IT!

Het is verbazingwekkend welke creatieve oplossingen steeds gevonden worden. Door onszelf zo weinig mogelijk beperkingen op te leggen ontstaan steeds weer onverwachte en innovatieve ontwerpen. Natuurlijk zijn er natuurkundige begrenzingen en wettelijke bepalingen. Die moeten uiteraard gerespecteerd worden.

Door de IFFS expertise te combineren met de ervaring van verschillende partners die elk expert zijn in hun vakgebied en het toepassen van hoogwaardige componenten die wereldwijd beschikbaar zijn kunnen we op een geweldige manier creatieve oplossingen bedenken, die ook nog betaalbaar blijven.

INNOVATIE VAN DE TOEKOMST

We worden dagelijks geconfronteerd met uitgangspunten die steeds weer veranderen. Dat creëert een vraag voor  nieuwe en innovatieve producten en methodieken.
Met een gezonde dosis creativiteit gaan we élke uitdaging daarin aan.

Multifunctionaliteit, grotere bluscapaciteit, betere logistiek en snellere inzet zijn speerpunten.

Alles zal bediend moeten worden door goed getrainde manschappen. Hier ligt natuurlijk een belangrijk deel van de uitdaging:
Een perfecte balans tussen apparatuur, bediening en logistiek.

Veilig en efficiënt werken met speciale producten. Met de creatieve innovaties van IFFS BV blijft dit ook nog economische interessant.

INNOVATION CENTRE

Innovatieve oplossingen zonder grenzen. En IFFS kan ze bedenken.

Het is geweldig om creatieve oplossingen te mogen bedenken voor allerlei aanvragen.

Onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring op voertuiggebied en brandweertechniek zijn het fundament.

Maar ook de samenwerking met een gedegen partner netwerk. Partners die stuk voor stuk excelleren in hun vakgebied. We hebben een uitgebreide kennis van de markt en kennen voor alle onderdelen de juiste toeleverancier.

Dit maakt IFFS tot wat het is:
Een kleinschalig innovatiecentrum met grootse oplossingen.