OVER ONS

IFFS staat voor Innovative Fire Fighting Solutions en dat is precies wat wij doen. Wij bieden niet-standaard systemen en voertuigen op maat voor de industrie en brandweer. Met specialisatie en maatwerk leveren wij oplossingen, volledig aangepast aan uw eisen.

Sinds 1983 hebben onze medewerkers ervaring opgedaan in de brandweerindustrie. Bij Saval-Kronenburg, Rosenbauer Nederland, DAF trucks, Rosenbauer International, MG Rijeka en andere brandweerbedrijven. Door de jaren heen is er heel veel kennis verworven over brandweertechniek, blussystemen, voertuigtechniek en productietechnieken. Hierdoor zijn we in staat creatieve en innovatieve oplossingen aan te bieden. Onze afdeling Engineering  is uiterst creatief en zeer bedreven in 3D ontwerpen zodat een probleem niet alleen wordt omgezet in een oplossing maar ook in een realiseerbaar ontwerp. We hebben onszelf omringd met een zeer ervaren partnernetwerk. Door expertise te combineren zijn we in staat om ongekende oplossingen te vinden voor de meest uiteenlopende verzoeken. We vertalen uw idee naar een realistisch voorstel.

Regionale brandweerkorpsen, de industriële brandweer, luchthavens en handelspartners gingen u voor.

ONZE DIENSTEN

ENGINEERING OP MAAT

Door uit te gaan van alle denkbare oplossingen leggen we ons geen enkele beperking op als het gaat om creatieve ideeën en innovatieve oplossingen. We vertalen uw eisen en wensen in concrete realiseerbare voorstellen. Al in het offertestadium maken we vaak een 3D model zodat we een goed visualiseren wat de beste oplossing is. We weten dan dat onze ontwerpen realiseerbaar zijn en betrouwbaar. De klant weet wat hij krijgt en er ontstaan géén verrassingen.

FABRICAGE OP MAAT

Met het geoffreerde 3D model als basis worden de constructie tekeningen uitgewerkt. Dit is vaak een uitgebreid pakket met laserdelen, lassamenstellingen, leidingwerk en trailer of haakarmframe. Al dan niet in samenwerking met ons partnernetwerk worden de ontwerpen gebouwd, geassembleerd en getest. Na realisatie blijkt elke keer weer de gelijkheid met het oorspronkelijk geoffreerde 3D model. We fabriceren exact wat we hebben aangeboden.

PROJECT MANAGEMENT

Essentieel voor een efficiënte uitvoer van elk project is het maken van een goede planning en werkvoorbereiding. Cruciaal is ervoor te zorgen dat de juiste materialen op juiste moment aanwezig zijn en dat medewerkers beschikbaar zijn die de juiste vaardigheden en informatie hebben. Dit kunnen we met eigen medewerkers en met medewerkers van onze partners. Belangrijk is dat we op deze manier een variabele capaciteit hebben die we geheel op onze orderportefeuille is afgestemd. Hoogwaardig project management staat daarbij centraal.

REPARATIE & ONDERHOUD

Het uitvoeren van reparaties en onderhoud aan de door ons uitgeleverde opdrachten doen we geheel in eigen beheer. Dit doen we met eigen medewerkers en met medewerkers van onze partners. Een van de partners hierin is Rosenbauer in Oostenrijk die met een wereldwijde serviceorganisatie elke voertuig of systeem kunnen repareren en onderhouden. We hebben de beschikking over een pomptestkar om vast te kunnen stellen of pompen nog voldoen of dat er gereviseerd moet worden. We gaan graag een onderhoudscontract met u aan geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen.

RESERVE ONDERDELEN

Wij leveren alle reserveonderdelen voor de door ons geleverde units, al dan niet uit voorraad. Met onze partners hebben we afspraken over een snelle en zekere levering zodat reparaties en het periodieke onderhoud op zekere wijze kunnen worden uitgevoerd.

ERVARING & EXPERTISE

Sinds 1983 hebben onze medewerkers kennis en ervaring opgedaan in de brandweerindustrie. Bij Saval-Kronenburg, Rosenbauer Nederland, DAF trucks, Rosenbauer International, MG Rijeka en andere brandweerbedrijven. Door de jaren heen is er heel veel kennis opgedaan over brandweertechniek, blussystemen, voertuigtechniek en productietechnieken. Hierdoor zijn we in staat creatieve en innovatieve oplossingen aan te bieden. Onze afdeling Engineering  is uiterst creatief en zéér bedreven in 3D ontwerpen zodat een probleem niet alleen wordt omgezet in een oplossing maar ook in een realiseerbaar ontwerp.

[/vc_row_inner][/vc_column]
ONZE KLANTEN

Sinds 1983 hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd. Onze klanten zijn voornamelijk brandweerkorpsen, regionaal, industrieel of op een vliegveld. Daarnaast werken we samen met handelspartners en adviesbureaus, zowel nationaal als internationaal.
En ons netwerk breidt zich continue uit. Steeds meer klanten vinden de weg naar IFFS.

AD VAN LITH

MANAGEMENT & PROJECTEN
+31 6 14422946
ad@iffs.nl
Kris Foto

KRISTIJAN GECAN

ENGINEERING
+31 6 13104338
kris@iffs.nl
markvdheijden

MARK VAN DER HEIJDEN

SERVICE & PROJECT COÖRDINATOR
+31 6 38297027
mark@iffs.nl