ONS PARTNER NETWERK

ONS TEAM BESTAAT UIT TOP EXPERTS

Wij willen graag klein en flexibel blijven. We geloven in het samenwerken met de experts in hun vakgebied. Dat maakt dat onze tarieven en prijzen scherp zijn. IFFS heeft niet de ‘overhead’ en stroperigheid van grote organisaties. Maar wel het beste team om uw uitdagingen aan te gaan.

HYDRAUVISION

Bij Hydrauvision realiseren ze totaaloplossingen met hydraulische aandrijftechniek. Ze kijken daarbij verder dan de gebaande paden en zijn alert op kansen en mogelijkheden die zich voordoen. Veel door hun ontwikkelde systemen bevatten innovaties en zijn noviteiten in de markt. Daardoor zijn zekoploper, in de dienstverlening en in de oplossingen die ze realiseren.

Hydrauvision bestaat sinds 1973. Ze zijn uitgegroeid tot een toonaangevende specialist op het gebied van complete hydraulische aandrijvingen en de bijbehorende besturingen. Hiermee zijn ze actief in alle sectoren waar aandrijftechniek een centrale rol speelt. Met de combinatie van hoogwaardige engineering, inventiviteit en vasthoudendheid ontwerpen, bouwen en realiseren ze turn-key systemen voor de meest uiteenlopende vraagstukken.

Wonders

Uit ervaring is gebleken dat de fase “Van opdracht tot oplevering” een proces is waarbij opdrachtgever en Wonders Metaal B.V. nauw betrokken zijn.

Wonders Metaal B.V. werkt voornamelijk als toeleverancier voor de bouw en Industrie van tekenwerk tot en met complete montage op de bouwplaats van uiteenlopende projecten. Wonders Metaal B.V. heeft een zeer compleet machinepark in huis waarmee zij u mogelijk van dienst kunnen zijn.

Staalconstructies, Speciaal constructies, Trappen en bordessen, Plaatwerk met oa Laser snijden Watersnijden en HD Plasma snijden, Staal, RVS en Aluminium. Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden van Wonders Metaal B.V.