ONS PARTNER NETWERK

Wij zijn een flexibel bedrijf en geloven in samenwerkingen met experts in hun vak, Hierdoor zijn prijzen zeer concurrerend. IFFS heeft niet overhead en opdringerigheid van een grote organisatie, maar we hebben het beste internationale team voor u klaar staan.

Hycos

Hycos is een specialist in hydraulische en push technologie. De uitgebreide ervaring met complete systemen voor industriële klanten en de off-shore worden gekoppeld aan de know-how van IFFS. Hierdoor onstaan optimale concepten voor kwalitatieve high-end pomp units voor zowel zelf aanzuigende als hydraulische aangedreven onderwater containers.

Hydrauvision

Hydrauvision is een toonaangevende specialist op het gebied van complete hydraulische aandrijvingen en de bijbehorende besturingen. Met de combinatie van hoogwaardige engineering, inventiviteit en vasthoudendheid ontwerpen, bouwen en realiseren ze turn-key systemen voor onze projecten. Bij Hydrauvision hebben ze voortdurend oog voor kwaliteit, veiligheid, continuïteit en de omgeving waarin ze actief zijn.

Kemeling

Kemeling is de leverancier van thermoplastische tanks. Deze tanks worden door IFFS gebruikt om water en schuim in de monitorwagens, schuimwagens en haak arm systeem te doen. De uitstekende mechanische eigenschappen in combinatie met een minimaal gewicht, creëren de mogelijkheid om een grotere hoeveelheid blusmiddel mee te nemen. De weerstand tegen de carrosserie garandeert een lange levensduur van het product. De tanks worden gemaakt volgens ons ontwerp dat volledig is aangepast op de eisen van de klant.

WISS

WISS is een producent van speciale voertuigen voor o.a. de brandweer, politie, het leger en de overheid. De portfolio bestaat uit brandweerwagens, airport equipment, technische reddingsvoertuigen, politie voertuigen en trailers met brandweer platforms en pompen. Naast de voertuigen hebben zij ook een groot aantal spareparts op voorraad en ondernemen zij met oog op het klimaat.

Wonders Metaal

Wonders Metaal B.V. uit Berlicum (Noord-Brabant) is een onderneming die sinds 1978 bestaat en vooral actief is op het gebied van staalconstructie en plaatwerk. Wonders Metaal B.V. heeft een zeer compleet machinepark in huis waarmee zij u mogelijk van dienst kunnen zijn. Voor staalconstructies, speciaal constructies, trappen en bordessen, plaatwerk met o.a. laser snijden water snijden en HD Plasma snijden, staal, RVS en aluminium kunnen wij hier altijd terecht.